We post this blog to help you all Upwork freelancer developers and designers to secure 1st Place in Bootstrap test. Twitter Bootstrap Test. Here all Upwork Bootstrap questions answers test are verified.

Q 1: Which of the following classes are contextual classes?

Answer : .success

                .warning

                 .danger

Q 2: Which of the following is not a Bootstrap component?

Answer: PivotTable

Q 3: Which of the following classes will make tables scroll up horizontally when the width of

the view is under 768px?

Answer : .table­responsive

Q 4: Which of the following are not options of the method $().tooltip(options)?

Answer: backdrop

Q 5: Which of the following will set a modal window to not be closed on click?

Answer: Setting the option “backdrop” to static

Q 6: Which of the following LESS variables does not belong to the Navbar component?

Answer: @navbar­default­height

Q 7: Which of the following colors is the default hover background color of the table row?

Answer : #f5f5f5

Q 8: Which of the following will correctly call a dialog prompt?

Answer: All of these

Q 9: Which of the following is the correct description of the given table?

<br> <table class=”table”><br> …<br> </table>

Answer: It has light padding and only horizontal dividers.

Q 10: What does the following HTML code do?

<br><span class=”caret”></span>

Answer: It indicates dropdown functionality and direction.

Q 11: Which of the following statements are correct with regards to passing options?

  1. A) Options can be passed via data attributes or JavaScript.
  2. B) For data attributes, the option name has to be appended to option­, as in option-

animation=.”.

  1. C) For data attributes, the option name has to be appended to data­, as in data-

animation=”.

  1. D) Options can be passed only via JavaScript.

Answer: A and C

Q 12: Which of the following are helper classes?

Answer : .close

                 .caret

                 .clearfix

Q 13: How many validation styles for states of on­form controls does Bootstrap have?

Answer : 3

Q 14: What is the default amount of time delay between automatically cycling items in a

carousel?

Answer: 5000

Q 15: What does the following HTML code do?

<br> <span class=”badge”>…</span>

Answer: It highlights new or unread items.

Q 16: Which of the following components is used to indicate the current page’s location

within a navigational hierarchy?

Answer: breadcrumbs

Q 17: Which of the following are not Bootstrap plugins?

Answer: tocible

                boilerplate

Q 18: Which type of trigger cannot be used with the “delay” option to show and hide a

popover?

Answer: manual

Q 19: Which of the following statements is correct about using the Collapse plugin?

  1. A) The Transitions plugin must be included.
  2. B) The Popover plugin must be included.

Answer: Statement A is true while Statement B is false.

Q 20: Which of the following will set a modal window to be closed when the escape key is

pressed?

Answer: Setting the option “keyboard” to true

We hope this Upwork Bootstrap questions answers Test helps you to learn & score best in a test.

I